• Головна
  • Новини
  • В Україні все частіше піднімають питання зміни клімату та адаптації до нього сільського господарства

В Україні все частіше піднімають питання зміни клімату та адаптації до нього сільського господарства

20 березня фахівці Українського центру екології грунтів взяли участь в круглому столі "Змінюється клімат - змінюється сільське господарство: орієнтація на Цілі Сталого Розвитку ООН", організований проектом Agroport.

Про те, яка робота проводиться щодо адаптації сільського господарства до змін клімату на державному рівні проінформували заступник Міністра аграрної політики і продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева, директор Департаменту з питань зміни клімату та збереження озонового шару Мінпироди Світлана Гринчук, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Наталя Хмиз. Про співпрацю ФАО і України в пом'якшенні впливу змін клімату на аграрний сектор держави ознайомив міжнародний консультант ФАО Михайло Малков, Представники приватного сектору (Джон Шморгун, Євген Шевченко) та громадських організацій ділилися проблемами і досвідом щодо адаптації виробництва до змін клімату.

Піднята тема зацікавила багатоьх науковців, громадських діячів та виробників, про що свідчила численна аудиторія та гаряча дискусія.

В обговоренні визначили головні питання, які турбують і, які будуть винесені на агрофорум, що відбудеться 28 квітня у Львові в рамках AGROPORT WEST LVIV 2017.

В якості спікерів на агрофорумі запрошені також фахівці Українського центру екології грунтів.

 

 

 

Наші контакти

Адреса:

Україна, 02072
м. Київ, вул. Бориса Гмирі, буд. 2, оф. 118

зв'яжіться з нами:

+380 44-577-33-70
+380 50-469-24-55
+380 99 308 07 48
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.